SEMINARE cu Dr. Mircea Dologa MD, CTA
Cursurile noastre sunt predate In Timp Real, odata ce principalele subiecte teoretice au fost prezentate unui mini-grup sau unei clase mai mari, chiar daca preferam predarea pe baza “unu la unu”.

Seminar Suplimentar

Planificarea Datei

Datele exacte ale cursurilor vor fi precizate prin e-mail, in avantajul studentului, dupa ce studentul si-a manifestat interesul.
Predarea se face intre orele 07:00 si 17:00 ora Parisului, o experienta placuta si profitabila de 10 ore de invatare, intrerupta doar de pauzele de cafea si de o ora de pranz.

Deducerea Costurilor

Din cate stim, costurile acestor cursuri pot fi deduse din Impozitul pe Venit, inclusiv cheltuielile dvs. de calatorie si cazare.
Va rugam sa intrebati si sa o confirmati la biroul local de impozitare. Desigur, costurile cursurilor sunt deduse ca cheltuieli de afaceri ale companiei.

Costuri Sejur

Ospitalitatea traditionala franceza este binecunoscuta. Oferim in fiecare zi micul dejun, pauzele de cafea si un pranz gastronomic cu vin Bordeaux.
De asemenea, ii putem ajuta pe studentii nostri sa gaseasca o cazare curata si confortabila, ieftina la Paris, pentru aproximativ 100$ pe zi, la numai 8 minute de Champs-Elysées ...

Sotia dvs. este invitata

Va oferim cu placere, sotiei dvs, in fiecare zi cazarea, micul dejun si pranzul. Ea se va putea bucura de Paris in timp ce dvs, invatati ... Sau poate participa si ea pentru un discount consistent. Cu siguranta veti obtine acea ”liniste sufleteasca” rara si ea sa castige amintiri ”de neuitat” ...!

Softul de Grafice eSignal GET Avansat

Noi il folosim de multi ani si il consideram unul dintre cele mai bune programe de grafice. Nu ne-a dezamagit niciodata. Acest software proiectat eficient si ergonomic (usor de utilizat), satisface pe deplin nevoile noastre. Printre alte instrumente, indicatorul Fals Stochastics, o caracteristica originala (proprietate), merita singura, intregul abonament lunar. Verificati, Incercarea gratuita de 30 de zile, pe www.esignal.com!

Programe Excel Gratuite

Noi am proiectat si a executat mai multe mini-programe Excel care calculeaza: pragurile pivotale lunare, saptamanale si zilnice, terminarea undelor Elliott (W3, W5 si corectia patternului impulsiv anterior), nivelurile Gann, unghiurile Gann ascunse etc. ...! Toate aceste programe sunt oferite la cerere studentilor nostri,.

Asistenta GRATUITA la Invatare
Toti studentii nostri au asistenta de Invatare gratuita timp de 12 luni. Acesta consta In orice tip de sfaturi de Invatare pe tot parcursul anului, dupa data seminarului. Orice intrebari sunt binevenite!