GRAFICE

Volumele 2 si 3 reprezinta rezultatul eforturilor noastre de cercetare, in domeniul Analizei Tehnice Moderne, de mai bine de 20 de ani. Mare parte din acest material nu a fost inca publicat sau prezentat la o conferinta nationala sau internationala. In aceasta perioda, eforturile noastre au fost ghidate de obiectivele de mai jos:
  • Tradingul fiind un Game Zero, adica unul pierde iar altul castiga, se impune utilizarea instrumentelor de eficienta maxima, sincronizate in pas cu piata. Se poate astfel obtine o profitabilitate optima, ghidand astfel traderul sa fie in mod continuu inaintea celorlalti operatori,
  • Traderul sa-si scurteze durata perioadei educative si sa devina profitabil in mod consistent,
  • Traderul sa invete sa lucreze doar dupa principiul “Planifica o tranzactie si numai apoi tranzactioneaza strategia planificata, fara nici o modificare de plan”.

Figura 1

Liniile de trend TL-01 si TL-02 reprezinta miscarile pe termen lung. Linia de trend TL-03, fiind mai scurta de 3 luni, dar durand mai mult de 6 saptamani, indeplineste conditiile pentru a descrie un Trend Secundar. Dimpotriva, linia de trend TL-04 a durat mai putin de 4 saptamani reprezentand astfel miscarea pe termen scurt.

Figura 2

Figura 3

Limita superioara a dreptunghiului de pe Euro / USD a semnalizat in jurul orei 8:00 CET ca momentum-ul puternic al pietei asiatice influenteaza pietele europene.

Autor

Dr. Mircea Dologa

Dr. Mircea Dologa

MD, CTA

"Predarea noastra are un singur scop...
Sa permita tuturor celor care sunt inzestrati in mod natural cu ambitie, minte ascutita, perseverenta si dorinta de a invata, sa faca parte din experienta noastra de partajare!
Este singurul mod pe care il stim, sa insotim traderulul de la blocurile de pornire spre teritoriile inalte ale platourilor cu iarba verde...!"