FAQ

Suntem onorati sa impartasim cunostintele noastre cu toti cursantii si studentii
Suntem pregatiti sa postam intrebarile si raspunsurile care prezinta interes pentru traderi!

Cine utilizeaza Analiza Pitchfork Integrata si care este intervalul de timp optim?

Salutari Gordon,

Va multumesc pentru interesul dvs. cu privinta la activitatea noastra! Trebuie sa marturisesc ca Analiza Pitchfork Integrata este o tehnica aplicabila oricarui interval de timp (de la 1 min pana la lunar sau chiar mai mult) si oricaror tipuri de piete (Actiuni, Futures, Optiuni etc.). De ce?

profit and risk optimization on multiple time frames 

Tabelul de mai sus rezuma elementele indispensabile care apartin planului de tranzactionare. Pe langa riscul, recompensa si raportul R/R, deja prezentat in graficele anterioare, putem observa:

  • Nivelurile de intrare, stop loss, iesire si nivelele tinta cheie utilizate pentru executarea tranzactiilor Short.
  • Durata tranzactiei exprimata in numar de bare strans legata de seriile de timp Fibonacci,
  • Durata tranzactiei exprimata in ore si zile

Motivul este simplu. Este o metoda profesionista folosita in mare parte de traderii bancilor si traderii de la bursele CME si CBOT. O folosesc pentru tranzactii intra-day si, de asemenea, pentru tranzactii de pozitie si swing si, de asemenea, ... pentru investitii (mai mult de 3 luni). Avantajul principal al acestei tehnici este acela de a dezvalui imediat trendul pietei. In plus, introduce si dezvolta Managementul Tranzactiei si Managementul Capitalurilor si a Riscurilor (Volumul I pentru Incepatori si nivel Intermediar si Volumul II & III pentru nivel Avansat). Atasez pentru dvs., mai multe grafice pe intervale de timp de 5 min, 240 de minute si zilnic si unul dintre articolele mele publicate. Aveti si un exemplu de tranzactionare, care a fost foarte profitabil. Trebuie sa va avertizez ca nu este Sfantul Graal. Cu toate acestea, invata si ajuta traderul sa isi castige existenta din practica sa ... cu rezultate constante de tranzactionare la colt! Va oferim asistenta completa, pentru orice intrebari de tranzactionare, fara costuri suplimentare! De asemenea, avem un seminar live la Paris, ale carui costuri pot fi deduse din impozitul pe venit, inclusiv transportul si cazarea. Va dorim ce este mai bun in viata dvs. profesionala, orice decideti!

Best Regards,

Dr Mircea Dologa, MD, CTA Paris France