FAQ

Suntem onorati sa impartasim cunostintele noastre cu toti cursantii si studentii
Suntem pregatiti sa postam intrebarile si raspunsurile care prezinta interes pentru traderi!

Recomandari de Tranzactionare in Timp Real?

Salutari Cassy,

Va multumesc pentru interesul dvs. pentru activitatea mea de tranzactionare si cercetare! In ceea ce priveste intrebarea dvs. “Practicati recomandari de tranzactionare in timp real?”. Va rugam sa gasiti mai jos opinia noastra:

  • Cumparati si vindeti puncte in timp real? Ne pare rau dar nu o facem! De ce? Pentru ca nu va fi eficient pentru student. Profitul tranzactiei nu provine din intrare. Provine din managementului intregii tranzactii, dupa intrare si, in special, din managementul capitalului, inclusiv adaugarile suplimentare, obiective, iesiri multiple sau mormantare. Studentul trebuie sa fie constient si sa inteleaga rapid intregul mecanism de tranzactionare mentala ... Sau acest lucru nu este posibil cu traderii incepatori. Acest lucru poate fi realizat numai daca studentul are cel putin un nivel intermediar. Daca traderul are deja acest nivel, atunci nu are nevoie de niciun fel de recomandari. El/Ea poate face tranzactiile de unul singur(a). Ce este mai bine? Da-i peste omului, sau mai degraba, da-i uneltele de pescuit si invata-l cum sa pescuiasca? Mai degraba cred in tranzactionarea in timp real “peste umar” si, de asemenea, in consiliere, atunci cand mentorul are timpul liber sa explice. mecanismul tranzactiei. Cu cat sunt mai putin numeroase mini-grupurile de studenti, cu atat mai bine ...! Astfel putem consacra mai mult timp fiecarui student in parte! Acest lucru poate fi realizat doar daca practicati o tranzactionare profesionista. In caz contrar, riscati sa va pierdeti tot capitalul. Nu doriti ca studentul la medicina sa faca operatii fiicei dvs. ... preferati chirurgul sef! Va rugam sa nu uitati ca activitatea de tranzactionare se refera la castigarea de bani.
  • Scopul nostru este sa impartasim cunostintele noastre profesionale de tranzactionare cu studentii, astfel incat fiecare dintre ei sa transmita in mod liber, mai devreme sau mai tarziu, tehnicile noastre rentabile si consecvente, mai intai fiilor si fiicelor lor, iar mai tarziu celorlalti studenti, cu o taxa convenabila.
  • Ca o comparatie, de mai bine de 70 de ani, ne bazam inca pe analiza tehnica creata si impartasita, in anii 1930, de Richard W. Schabacker! Cu toata modestia... Cine stie daca cineva ne va mentiona numele in anul 2050, dar in opinia noastra, un lucru este sigur... Analiza Pitchfork Integrata creata si dezvoltata de noi, va exista in continuare! De ce? Pentru ca este foarte profitabila, daca este aplicata corect! Iar marele merit va apartine lui Babson si Dr-lui Alan H. Andrews. Primul a creat primii pasi ai Analizei Pitchfork, cu mai bine de trei sferturi de secol in urma, iar cel de-al doilea i-a continuat dezvoltarea inca din anii '60 ...! Daca inca ezitati, intrebati-va de ce traderi de la bursele CME si CBOT folosesc tehnica noastra. Mai multe detalii despre acesti traderi gasiti in Introducerea Volumului I.

Sper ca acest lucru va ajuta! Toate cele bune,

Dr Mircea Dologa, MD, CTA, afiliat MTA Paris – France