FAQ

Suntem onorati sa impartasim cunostintele noastre cu toti cursantii si studentii
Suntem pregatiti sa postam intrebarile si raspunsurile care prezinta interes pentru traderi!

Ce Vehicul se tranzactioneaza?

Salutari Linda,

Va multumesc pentru interesul dvs. in privinta studiilor noastre. Va raspundem mai jos la intrebarea “Care este cel mai bun vehicul de tranzactionare, in opinia dumneavoastra?” .

In opinia noastra, tranzactionarea Futures are un potential mare de profit si cele mai bune ratii de Recompensa/Risc. Preferam in principal GermanDax, ES-eminis, German Bunds, obligatiuni americane, si Roussell 2000. Valutele nu fac parte din cele mai profitabile tranzactii (vezi tabelele de mai jos).

Datorita levierului cu putere mare, aceste vehicule de tranzactionare necesita un nivel important de maiestrie de tranzactionare, de preferinta pentru traderii cu nivel intermediar si avansat!

 daily optimization of trade index futures and forex

Se ilustreaza parametrii comparativi ai Index Dax Futures in raport cu S&P500 emini si EUR/USD, toate exprimate in  Euro si USD si procente. Dintre cele trei, observam ca cel mai profitabil suport financiar este Dax Futures urmat de EUR/USD si apoi S &P 500 emini.

daily trade optimization comparison among currency pairs

Acest studiu comparativ este prezentat intre cinci perechi valutare exprimate in sume in EURO si USD si procente comparative. Din cele cinci, observam ca cea mai profitabila pereche valutara este JPY/USD, urmata de EUR/USD.

 

Sper ca acest raspuns va va ajuta! Toate cele bune,

Dr Mircea Dologa, MD, CTA, Paris – France