FAQ

Suntem onorati sa impartasim cunostintele noastre cu toti cursantii si studentii
Suntem pregatiti sa postam intrebarile si raspunsurile care prezinta interes pentru traderi!

Cum sa deveniti un Trader profitabil in mod consecvent?

Salutari Joe,

Multumesc pentru interesul dumneavoastra pentru activitatea mea de cercetare si tranzactionare. In primul rand, permiteti-mi sa va asigur ca acest e-mail nu are nicio legatura cu faptul ca veti achizitiona sau nu, serviciile noastre! De cele mai multe ori, asistenta la tranzactionare este rezervata studentilor nostri. Singurul motiv care ma incita sa va raspund, in ciuda programului meu supraincarcat (in jur de 10 ore zilnic) este faptul ca ma aflam exact in aceeasi situatie solicitanta, cu multi ani in urma. Atunci, la cei douazeci de ani ai mei, aveam nevoie disperata de indrumari. Sfaturile gratuite erau foarte rare in jur! Pentru a invata tranzactionarea de succes, trebuie sa faceti unul din urmatoarele doua lucruri:

  • Fie prin auto-ucenicie care necesita mult timp si un buget mai mic dar exista riscul sa nu puteti intelege singur corect si metodic, principiile managemenului de capital, precum si aspecte psihologice ale tranzactionarii. Ele realizeaza impreuna mai mult de 80% din actul de tranzactionare.
  • Fie cu ajutorul unui mentor, ceea ce dureaza mult mai putin timp, dar bugetul va fi mai vizibil, deoarece va trebui sa-l cheltuiti intr-o perioada mai scurta de timp. Pentru a raspunde la intrebarea dvs. “Cursurile dvs. imi vor permite sa-mi ating obiectivele de tranzactionare?”. Raspunsul este un sincer... Da! Trebuie sa va informez, ca educatia si etica noastra profesionala nu ne permit sa publicam informatii nesigure sau inconsecvente. In calitate de Commodity Trading Advisor (puteti accesa site-ul web al National Futures Association si verifica acreditarile mele oficiale reglementate de guvernul SUA); ca si membru, sunt obligat sa va informez ca in orice activitate de tranzactionare exista riscul de a pierde partial sau intregul capital. Secretul evitarii acestei situatii, cand esti novice, rezida in alegerea potrivita a mijloacelor de invatare. Apare din nou aforismul “inainte sa tranzactionezi trebuie sa stii cum sa inveti”. Mai departe... Analiza Pitchfork Integrata care face si ea parte din aceasta panoplie tranzactionala, poate fi cea mai eficienta! Pentru mai multe detalii, consultati sectiunea Feedback pe website-ul nostru. Acum ... sa fim mai precisi! Volumul I al cartii mele a fost conceput pentru traderii incepatori si intermediari. Dupa ce asimilati corect subiectele (va depinde de dvs. si veti fi singurul judecator), va trebui sa faceti simulari de tranzactionare. Cand aveti 14 zile consecutiv profitabile, numai atunci puteti incepe tranzactionarea reala cu un singur contract folosind Dow Jones e-mini (5$ pe punct) sau e-mini Dax. Ambele reprezinta vehicule minunate de invatare! Dupa cateva luni de consecventa, puteti incepe studiul Volumului II si III, care va vor conferi nivelul profesional de tranzactionare ! Sper ca acest raspuns va satisface si va entuziasma procesul dvs. de invatare a tranzactionarii ... Cautati intotdeauna calea necunoscuta de multime ... Asteptati intotdeauna neprevazutull!

Va doresc mult succes!

Cele mai bune urari, Dr. Mircea Dologa, MD, CTA