Ce este analiza Pitchfork Integrata?
Ea este

 

O metoda

O metoda prodigioasa si ergonomica care ajuta eficient traderul sa-si imbunatateasca rezultatele tranzactionarii, pe drumul sau catre consecventa profitabila.

 

Un trend

Cu totii cunoastem cele doua miscari posibile ale oricarei piete: in trend, 70% din timp si lateral, restul de 30%.

 

Un instrument eficient

Este aplicat in mod natural, cu acelasi grad de eficienta, pe ambele tipuri de piete.

O tehnica de tranzactionare

Folosim o singura tehnica pentru toate pietele financiare. Acest lucru ofera un avantaj profitabil in mediul acerb si competitiv al tranzactionarilor …

Ochii Adevarului

Atunci cand se intra in domeniul de tranzactionare extrem de competitiv, traderul novice ar trebui sa fie constient de faptul ca este impotriva celor mai exersate, mai tenace si mai performante minti din afaceri. Nu numai asta, dar luati in considerare si supravietuirea economica a acestor oameni care depinde de eficienta judecati lor.

Intelegere

Folosind o metafora putem spune cu siguranta ca ”ei au dintii atat de lungi si atat de ascutiti ca si un bisturiu, incat pot zgaria podeaua de cristal a oricarei burse”.

Executie

Mergand mai departe, apare inevitabil intrebarea: "Exista oare ceva ce un novice sau un trader mai slab instruit poate face pentru a reusi a ocupa un loc sub soare? ... "

Concluzie

”Trebuie doar sa urmati si sa intelegeti banii inteligenti folosind Analiza Pitchfork, astfel incat sa va puteti obtine libertatea financiara!”
Asistenta GRATUITA pentru Invatare pentru ai nostri

Sunteti in cel mai bun loc pentru a invata

Analiza Pitchfork Integrata

  • 25 de ani de experienta
  • 7 carti profesionale
  • 50 de articole publicate

Contactati-ne

Aveti nevoie de servicii sau suport? Trimite-ti intrebarea aici si va vom gasi o solutie.
mircdologa@yahoo.com